Carob-laatta

Niin sitä tulin kutsuneeksi, kun hiljan tuli testattua summa mutikkaan seuraavanlaista:

 

Sämpyläjauhoja

Kookosöljyä

Hunajaa

Carob jauhetta

Kanelia

Chia siemeniä

Lakritsijauhetta

 

Eli suunnilleen, jotta nuita keskenään tiukaks massaks jonka levittää tasaseks matalaks pellille ja uuniin 200 astetta kunnes kuivahtaa.

Maun mukaan mausteita, jotta mistä tykkää, kuinka. Jauhoja sen mukaan, miten ison massan haluaa. Käyttämäni oli siis tavallisia vehnäjauhoja, joissa suuri osa vehnälesettä ja melkos kuitusen laatan sillä sai aikaan ja chia siemenet hyvänä lisänä.

Lakritsia ja carobia sen, minkä makus sietää… kanelia oheen ja hunajaa vähä loiventaan.

Kokeile ny vaikka kolmella desillä jauhoja, miten tulee muut sopivasti oheen. Öljyä sen, jotta massaantuu ja kyl mä lorauksen vettäkin taisin laittaa, jotta hiven paremmin pysy kasassa ja oli muotoiltavampi.

Rouskis = ) ja voihan sen siis jättää vähä paksummaks ja paistaa vähä pehmeemmäkskin. Kun seuraavalla kertaa tuli pistettyä oheen kaurahiutaleita, melkein harmitti, että sämpärijauhot jo loppu… = )

Leave a comment