Maapähkinävoisuklaakakku

Pohjaan:

120g tummaa suklaata

1,5 dl kookosöljyä

1 dl maapähkinävoita

kuumentaen kattilassa sileäksi, joukkoon hiven hunajaa, anna jäähtyä ja lisää osissa

kuohkeaksi sotkettuihin 4 kananmunaan…

vuokaan ja uuniin n. 25 min 175 astetta.

 

Kuorrutukseen:

1 dl kookoskermaa kuumennettuna

80g tummaa suklaata paloina sekottelee joukkoon, jotta sulaa

hiven hunajaa

Kaatelee jäähtyneen kakun pinnalle ja parisen ruokalusikallista maapähkinävoita nokareina, jotka voi vaikka haarukalla kuvioida kauniiksi.

Pohjaan käytin crunchimpaa ja päälle smoothimpaa pähkinävoita.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s