Lihamakaronilaatikko

Makaronia

Jauhelihaa

Sipuli

Parsakaalia

Kuivattua paprikaa

Omenaviinietikkaa

Oliivien lientä

Valkosipuliyrttimaustetta

Maustepippuria

Himalajan suolaa

Kookoskerma

2 munaa

vettä

 

Kuten nyt minkäkin. Vähän tuosta sipulista ja parsasta sanoin hernepastan kohdalla.

Sen verran ajoissa valmistelin ja ikäänkuin useammassa erässä, että kun sitten munat ja kerman, niin lisäsin ne vain kulhoon kaiken muun päälle, jo massa sen verran jäähtynyttä.

Vuokaan ja 175 asteiseen uuniin reiluksi ajaksi… Riippuu kai vähän siitä, miten kiire on tai muutoin, että enemmän lämpöä, vähemmän aikaa tai vähemmän lämpöä jos ei kiirettä…

Kyllä siitä ihan mehevää tuli ja syötyäkin siihen malliin tukevasti, että loput laitoin pakastimeen odottamaan jotakuta käymään, jolle voin sen sitten mukaan antaa. Juurikin, kun siis totesin, etten tahdo moisella enää oloani huonontaa.

Elämäni viimeinen makaronilaatikko siis! Saas nähdä millaisia sovelluksia muusta matkan varrella tulee vastaan = ).

Leave a comment